Tisztelt Pályázó!

Üdvözöljük a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023 Pályázati felhívás honlapján!

Tájékoztatjuk, hogy a Program lebonyolítását az NFFKÜ Zrt. átadja az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.- nek. Ennek következtében az alább változások lépnek életbe: 

  • Az NFFKÜ Zrt. 2023. február 1. napjától nem fogad be felhatalmazó leveleket, az online, illetve postai úton beérkező dokumentumokat nem bírálja el. Fenti dátumot követően a felhatalmazó leveleket az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. nevére szükséges kiállíttatni. A módosított sablon 2023. február 8-tól lesz elérhető honlapunkon, illetve a pályázati kitöltő felületen.
  • Az NFFKÜ Zrt. támogatói okiratot, illetve okiratmódosítást 2023. február 3-ig állít ki, ezek kifizetését 2023. február 10-ig teljesíti.
  • Az NFFKÜ Zrt. kizárólag a 2022. október, november, december hónapokra igényelt támogatásokat tudja folyósítani.

A további tájékoztatás miatt kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat, illetve a pályázati kitöltő felületet!
Megértésüket és segítő közreműködésüket köszönjük!
Üdvözlettel:
Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt.

Tisztelt Pályázó!

 
Ezúton szeretnénk értesíteni az alábbi, 2023. január 30. napjától életbe lépett változásokról:

• lehetőség nyílt a „B” komponens esetében a támogatási kérelem benyújtására a pályázati kitöltő felületen;
• amennyiben már rendelkeznek regisztrációval, a 2023. január, február, március havi energiaköltségek igényléséhez adatmódosítás keretében tudják rögzíteni a 2022. január, február, március havi bázisadatokat. Kérjük, ehhez a jogosultsági űrlapon kezdeményezzenek adatmódosítást a sárga, „Adatmódosítás indítása” gomb megnyomásával. Ezt követően lehetőségük nyílik rögzíteni a 2022. január, február, március havi fogyasztási adataikat, valamint megtenni a kötelező vállalások kapcsán a kiegészítő nyilatkozatot.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az új funkciókhoz kapcsolódóan frissítésre került a Kitöltési útmutató, amelyet a Letölthető dokumentumok menüpontban érnek el.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2023. január 13-án módosult a Pályázati felhívás. A részleteket a Pályázati felhívás menüpontban találja.

Tájékoztatjuk, hogy a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023 című Pályázati felhíváshoz kapcsolódó oldal a könnyebb kezelhetőség érdekében átrendezésre került. Az új oldal az alábbi struktúrában segíti Önöket:

A Tájékoztató a regisztráció előkészítéséhez menüponton belül találják a sikeres regisztrációt elősegítő tudnivalókat.

A Tájékoztató támogatási igény benyújtásához menüponton keresztül tudnak belépni a pályázati kitöltő felületre.

A Pályázati felhívás menüpontban találják a Felhívás hatályos változatát a kapcsolódó, pályázást segítő dokumentumokkal együtt, továbbá a Felhívás korábbi változatait.

A Letölthető dokumentumok menüpontban érhetik el a pályázati felületen történő munkát segítő Kitöltési útmutatót, valamint a szükséges nyilatkozatmintákat és mintadokumentumokat.

A GYIK menüpontban találják a Felhívással, regisztrációval, pályázati folyamattal kapcsolatos gyakran ismétel kérdések gyűjteményét.

Az Archív menüpontban találják a korábbi tájékoztatásokat.

A Támogatásban részesültek menüpont alatt tekinthető meg a támogatott cégek listája

Javasoljuk, hogy a pályázati kitöltő felületre történő belépés előtt a Pályázati felhíváson kívül tanulmányozzák a Kitöltési útmutatót és a GYIK-ot, amelyek nagyban segítik munkájukat.

Ügyfélszolgálatunk az alábbi elérhetőségeken áll szíves rendelkezésükre:  
+36 70 930 8728 hívószámon hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között, valamint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.