PÁLYÁZATOK

 

Döntés a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2022. évi támogatása" tárgyában kiírt FV-I-22 pályázati kategóriában

Örömmel értesítjük a tisztelt Pályázókat, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. meghozta döntését a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2022. évi támogatása" tárgyában kiírt (FV-I-22 azonosítószámú) pályázati kategóriában.

Az FV-I-22 kódjelű pályázatra beérkezett érvényes pályázatokból az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. 22 darab pályázatot részesített támogatásban, összesen 54.100.000,- Ft értékben.

A közzétételi lista ide kattintva érhető el

A támogatási döntésről, a támogatói okirat kiadásának feltételeiről és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejéről, módjáról a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. értesítést küld minden pályázónak. A nyertes pályázóknak programjuk megvalósításához eredményes munkát kívánunk!

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával az NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság nyílt pályázatokat (FV-I-22 és FV-II-22) hirdet a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek támogatása” tárgyában.

Az FV-I-22 pályázat célja a fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek támogatása annak érdekében, hogy erősítsék a tudatos fogyasztói magatartást.

A pályázati kategóriák az FV-I-22 pályázat keretében:

  • „A” kategória: Közérdekű keresetindítás
  • „B” kategória: Fogyasztóvédelmi Témahét szervezése
  • „C” kategória: Fogyasztók tájékoztatása, tudatosságuk fokozása kommunikációs kampány által
  • „D” kategória: Nyomtatott sajtótermék készítése, kiadása és terjesztése
  • „E” kategória: „Train the trainer” program - Pedagógusok, fogyasztóvédelmi szakemberek fogyasztóvédelmi képzése, nemzetközi fogyasztóvédelmi szervezetekben való részvétel

Jelen pályázati felhívás keretében azok az egyesületek vehetnek részt, amelyeknek alapszabályában meghatározott célja a fogyasztók érdekeinek védelme, alapszabályának megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják, valamint ilyen egyesületek szövetségei.

A rendelkezésre álló keretösszeg: 54 100 000 Ft

Támogatási időszak: a 2022. szeptember 1. és 2023. augusztus 31. közé eső időszak.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. február 23.

A pályázati bírálat, valamint a leendő Támogatói Okiratok megkötésénél jelentősen gyorsítja az ügyintézést, ha a pályázó szervezet szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban (KOMA). Az adatbázisba történő felvételről az alábbi helyen tájékozódhat: TOVÁBB

Pályázatokkal kapcsolatos további információk:
Telefonszám: (06-30) 382-9100 hétfő-csütörtök: 9:00-16:00; péntek: 9:00-13:30
E-mail: szakmai kérdések esetén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Letölthető dokumentumok:beállítások mentése
Beállítások
Az alábbi Cookie-kat használjuk a jobb felhasználói élmény biztosításáért.
elfogadom
nem fogadom el
elolvasom
Analytics
Az alábbi cookiekat használjuk
Google Analytics
elfogadom
nem fogadom el