PÁLYÁZATOK

A pályázat kódja: FV-I-19

Döntés a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2019. évi támogatása" (FV-I-19) tárgyában kiírt pályázati kategóriában

Örömmel értesítjük a tisztelt Pályázókat, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium meghozta döntését a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2019. évi támogatása" tárgyában kiírt (FV-I-19 azonosítószámú) pályázati kategóriában.

Az FV-I-19 kódjelű pályázatra beérkezett 23 darab érvényes pályázatból a Innovációs és Technológiai Minisztérium 18 darab pályázatot részesített támogatásban, összesen 49.000.000,- Ft értékben.

A támogatási döntésről, a szerződéskötés feltételeiről és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejéről, módjáról a pályázat kezelő szerve, az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. értesítést küld minden pályázónak. A nyertes pályázóknak programjuk megvalósításához eredményes munkát kívánunk!


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (a továbbiakban: Támogató) megbízásából a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító szerv) nyílt pályázatot hirdet a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek támogatása” tárgyában.

A pályázat célja

A pályázat célja a fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek támogatása annak érdekében, hogy erősítsék a tudatos fogyasztói magatartást.

A pályázati kategóriák:

  • „A” kategória: Közérdekű keresetindítás
  • „B” kategória: Fogyasztóvédelmi Témahét szervezése
  • „C” kategória: Fogyasztók tájékoztatása, tudatosságuk fokozása kommunikációs kampány által
  • „D” kategória: Nyomtatott sajtótermék készítése, kiadása és terjesztése

A pályázók köre:

Jelen pályázati felhívás keretében azok az egyesületek vehetnek részt, amelyeknek alapszabályaiban meghatározott célja a fogyasztók érdekeinek védelme, alapszabályaiknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják, valamint ilyen egyesületek szövetségei.

A rendelkezésre álló keretösszeg:

49 000 000 Ft., azaz negyvenkilencmillió forint.

Támogatási időszak:

A pályázó által a pályázatban megjelölt, 2019. június 1. és 2020. május 31. közé eső időszak.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. szeptember 30.

Határidőben benyújtottnak minősül az a pályázat, amelynek postai feladási dátuma legkésőbb 2019. szeptember 30.

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2019. december

Pályázattal kapcsolatos további információk:

Telefonszám: (06-70) 905-8424
hétfő-csütörtök: 8:00-16:00; péntek: 8:00-14:00
E-mail: szakmai kérdések esetén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.